Rendszerszemléletű, szenvedélyes, megoldás orientált ugyanakkor empatikus vagyok.
Inspirállak, hogy a legtöbbet hozd ki önmagadból…

Több, mint 2 évtizedes multinacionális környezetben szerzett IT projektvezetői és tanácsadói munkám alatt mindig igényem volt, hogy szem előtt tartsam az embert, a kommunikációt és az intuíciót. Kiemelten fontosnak tartom az elért eredmény mellett, hogy a velem dolgozó csapat elégedett legyen a munkájában.

Munkám során elég hamar rájöttem, hogy a legtöbb szervezet elvárja tőlünk, hogy egyéni közreműködőből menedzserré váljunk anélkül, hogy egy ütemet is kihagynánk.

De a valóság az, hogy a legtöbben nem tudjuk azonnal, hogyan lehet hatékonyan vezetni másokat. Így részt vettem különböző manageri és leader képzéseken, amely segített a saját vezetői hangom megtalálásában.

Vezetőként mindig is foglalkoztatott, miképp tudom fenntartani a sikerhez vezető úton a benne részt vevők együttműködési készségét, lelkesedését. Érjünk el a célig, de az gördülékenyen, kreatívan, lelkesen, szinte magától történjen meg. Legyen eredmény, de közben vezetőként empatikus maradhassak.

Így jutottam el a felismerésig, hogy ahhoz, hogy a csapatomra tudjak hatni, magamra is kell hatni. Ez a minta – a saját önfejlesztésem és annak ereje – olyan inger a környezetemre, amellyel folyamatosan megújuló, perspektívikus változásokat indíthatok.

A coaching iránti szenvedélyemet az a vágy hajtja, hogy mások életét javítsam azáltal, hogy segítek a lehető legteljesebb lehetőségek elérésében. Szívemben nagyon együttműködő vagyok, és könnyű velem beszélgetést folytatni.

Az én filozófiám az, hogy az élet kihívásait és lehetőségeit szituációszerűen, kontextusban és együttérzéssel közelítsem meg a jelenlegi állapot, a múlt és a kívánt jövő iránt. Tisztelem a tudásodat, és fáradhatatlanul azon dolgozom, hogy beépítsem azt, amit másoktól megtanultam, és igyekszem továbbadni azzal, hogy átláthatóan beszélek saját tapasztalataimról, amikor erre felkérnek. A fő hangsúlyom az, hogy támogassalak utad során.

Fejlesztem magam és finomítom a coachinggal kapcsolatos gondolkodásomat: megszereztem a Legacy csapat tanúsítványát. Jelenleg jó úton járok, hogy ACC (ASSOCIATE CERTIFIED COACH – Gyakorlott coach) szintű akkreditációt szerezzek az ICF-től.

Leginkább a coach és az ügyfél közötti személyes kapcsolatban hiszek, és garantálom, hogy ha engem választasz, akkor egy coachot kapsz, aki 100% -ban elkötelezett a folyamatos növekedésed iránt.

 

Bízom abban, ezek a gondolatok felkapnak Téged is és közös munkával elérhetjük a sikereid és lehetőségeid megsokszorozódását.