Rendszerszemléletű, szenvedélyes, megoldás orientált ugyanakkor empatikus vagyok.
Inspirállak, hogy a legtöbbet hozd ki önmagadból…

Közel 2 évtizedes multinacionális környezetben szerzett IT területen végzett projektvezetői és tanácsadói munkám során mindig igényem volt, hogy szem előtt tartsam az embert, a kommunikációt és az intuíciót. Kiemelten fontosnak tartom az elért eredmény mellett, hogy a velem dolgozó csapat elégedett legyen a munkájában.

Munkám során elég hamar rájöttem, hogy a legtöbb szervezet elvárja tőlünk, hogy szakértőből menedzserré váljunk egy varázsütés pillanata alatt.

De a valóság az, hogy a legtöbben nem tudjuk azonnal, hogyan is vezessünk hatékonyan másokat. Így részt vettem különböző manageri és leader képzéseken, ami segített a saját vezetői hangom megtalálásában.

Vezetőként mindig is foglalkoztatott, miképp tudom fenntartani a sikerhez vezető úton a benne részt vevők együttműködési készségét, lelkesedését. Érjünk el a célig, de az gördülékenyen, kreatívan, lelkesen, szinte magától történjen meg. Legyen eredmény, de közben vezetőként empatikus maradhassak.

Rájöttem, ahhoz, hogy a csapatomra tudjak hatni, magamra is kell hatni. Ez a minta – a saját önfejlesztésem és annak ereje – olyan inger a környezetemre, amellyel folyamatosan megújuló, perspektívikus változásokat indíthatok.

A coaching iránti szenvedélyemet az a vágy hajtja, hogy mások életét javítsam azáltal, hogy segítek a lehető legteljesebb lehetőségek elérésében. Szívemben nagyon együttműködő vagyok, és könnyű velem beszélgetést folytatni.

Az én filozófiám az, hogy az élet kihívásait és lehetőségeit szituációszerűen, kontextusban és együttérzéssel közelítsem meg a jelenlegi állapot és a kívánt jövő iránt.

 

Leginkább a coach és az ügyfél közötti személyes kapcsolatban hiszek. Ha engem választasz, akkor olyan coachot kapsz, aki 100% -ban elkötelezett a folyamatos növekedésed iránt.

 

Bízom abban, ezek a gondolatok felkapnak Téged is és közös munkával elérhetjük a sikereid és lehetőségeid megsokszorozódását.