Kinek szól ez?

Saját coaching csomagom azoknak szól, akik elkötelezettek azért, hogy befektessenek a hosszú távú sikereik eléréséért, ezáltal nyitottak a coaching iránt és készek megvalósítani magukat eredményességük érdekében.

Ha azt veszed észre, hogy a fent felsoroltak megvannak Benned, itt az ideje megtenned a lépést, lépj kapcsolatba velem. Pillanatok alatt javíthatsz üzleti stratégiádon, sikereden és belső iránytűdön.

Foglalj most, hogy

Mindig találkozz a céljaiddal

Növeld hatékonyságod az üzleti életedben és/vagy magánéletedben - az első naptól kezdve – a Coaching az életre Minősített Coach-ával, Ködmön Mariannal

Tehát, készen állsz a kezdésre?

Kattints ide, ha 90 perces Business coaching Discovery Call-t szeretnél ütemezni velem, hogy többet megtudhassunk egymásról, és közben megbizonyosodhassunk arról, hogy jól összepasszolunk-e. Az üzleti coaching során segítem a vezetőket és a vállalkozókat, nemcsak az ügyvezető tagjaik és üzleti stratégiáik, hanem az életük minden egyes területének fejlesztése érdekében.
Kattints ide, ha 75 perces Életvezetési coaching feltárási ülést szeretnél ütemezni velem, hogy többet megtudhassunk egymásról, és közben megbizonyosodhassunk arról, hogy jól összepasszolunk-e. A life coaching segít a saját belső, személyes fejlődésed, életutad következő állaomásainak feltárásában, gyerekneveléssel kapcsolatos aggályaid, egyéb belső állapotod reflexiójában hol tartasz épp, illetve felismeréseidhez, hogy rájöjj, mi kell saját éned újra magadra találásához és miképp vágj bele.

75 perces Életvezetési coaching

×

  Alig várom, hogy dolgozhassak Veled, és ennek eredményeként segíthessek személyes és/vagy szakmai fejlődésedben!

  OCEAN KÖVA KFT.
  Ködmön Marianna


  1113 Budapest, Ibrahim u 30-38.A

  +36703100273

  mariannkdmn@gmail.com


  Cégadatok

  Adószám: 24672898-2-43

  Coaching munkám professzionálisan, az ICF (International Coach Federation) alap coach kompetenciák mentén gyakorlom. Ezáltal betartom és követem az ICF Etikai Kódexét.