Női vezetőként az IT-ban

Segítek, hogy elismerd, nőként ott a helyed, ahol épp vagy. Segítek felfedezni női értékeid. Segítelek, hogy intuitív képességeid megerősítésével a döntéseid határozottabbakká váljanak. Segítek, hogy a férfiakhoz hasonló megbecsült vezetővé válhass.

Számíthatsz rám a meglévő erősségeid kiaknázásában, az egyensúly megteremtésében, a párkapcsolati készségeid fejlesztésében, a fokozott motivációd megtapasztalása, valamint a személyes és szakmai céljaid elérésében.

Dinamikus business coach-ként segítem női vezető ügyfeleimet abban, miképp tudja kiaknázni vezetői stílusát, hogy eligazodhasson a következő karrierlépéseiben, dolgozhasson a szakmai környezet zsákutcájának leküzdésében.

…képessé válsz, hogyan kell könnyedén eligazodni a kihívásokban, hogyan lehet személyes sikerstratégiákat kidolgozni és nagyobb produktivitást tapasztalnod az élet minden területén.

Ötvözöm szakértelmem a vezetés fejlesztés, a tapasztalati tanulás és rendszer szemlélet kontextusában, hogy az ügyfeleket az innovatív gondolkodásmódra irányítsam, amely magasabb szintű személyes és szervezeti mozgékonyságot és rugalmasságot eredményez. Fenntartható és generatív eredményeket érhetünk el azzal, hogy a vezetést a szervezet több szintjére építjük.

Az üléssorozat megtanítja a nőket a hatékony vezetésre, növelni a bizalmat és fejleszteni a szervezeteken belüli nagyobb képviseletük és befolyásuk lobbizásáért.