Stílusom: A coach stílusom közvetlen, támogató és az eredmények elérésére összpontosít. A coachingom szól öntudat formálásról, a célok köré történő stratégia alakításról, valamint a kihívások és lehetőségek eligazodásáról kreatív módon.

Ideális ügyfél: A business / vezetői coaching gyakorlatot a feltörekvő vezetőkkel való együttműködésre összpontosítom, akik vagy menedzseri szerepbe lépnek, vagy néhány éve vezetnek egy csapatot.

Lehet kiemelés vagy előléptetés utáni állapot, egyéb karrier-változás, szakmai vagy személyes mérföldkő elérése, akár versenyhelyzet lebonyolítása. Bármilyen teljesítmény erőfeszítéseket igényel, és coachként segítek az embereknek megtervezni a legjobb utat álmaik felé.

Az ügyfeleknek készen kell állniuk a partnerségre, hogy végül közösen megteremthessük a kívánt eredményeket. Itt nem arról van szó, hogy elmondom, mit kell tenned vagy, hogy minden válasz készen és mint egy használati útmutatót megkapod. Arról van szó, hogy együtt kell dolgoznunk a növekedésed felgyorsítására és a céljaid eléréséhez. Ezáltal a használati útmutatód Te találod meg magadhoz.

A life/életvezetési coaching előnyei kiterjednek a mindennapi életre. Számos oka van annak, hogy a hétköznapi emberként életvezetési coach-val dolgoznak, mint például: nehézségek a partneri kapcsolatban; a gyereknevelés bökkenői, pláne, ha egyedülállóként kell helyt állnod anyai, munkahelyi szerepekben; önértékelési válság; saját magunk jobb megismerése; új készség elsajátítása; boldog párkapcsolat megtalálása és még sok más.

Gyakran előre nem látható a kihívás. Az életünk egy pillanat alatt változhat. Egyik nap még minden normális. A következőben minden más. Egy egyszerű szó, például a rák, a válás vagy az elbocsátás, hullámvasútra állíthatja az embereket. Elbocsátás után mi a legjobb stratégia az álláskeresésre? Hogyan néz ki egyedülálló szülőként a mindennapi élet? Hogyan néz ki az orvosi kezelések során nyújtott támogatás?

Eredmények: A korábbi ügyfelek olyan üzleti területekre összpontosítottak, mint: egy fejlesztési terv készítése, magabiztosabbá válás mások irányításában és a vezetési kihívások kezelésének megtanulása, mint például a visszajelzés és a teljesítménymenedzsment. Személyes téren a fókusz kifejezetten a negyvenes évek derekán zajló szakmai identitás vizsgálata, a boldog párkapcsolat megtalálása, az önértékelés fejlesztése, a szorongások leküzdése a gyereknevelésben.

Életvezetési és business coachként segítelek az élet kanyarulataiban való eligazodásban.

Néhány elvem, amely a munkámat vezérli:

A cél elérésének vagy a kihívásban való eligazodás sikerének egyik kulcsa az öntudat. Amikor az emberek jól ismerik önmagukat – értékeiket, erősségeiket, gyengeségeiket, motivációikat, érzéseiket és még sok mást – gyakran jobb helyzetbe kerülnek a megvalósításhoz. A siker minden ember számára másképp néz ki, és amikor az embereknek világos elképzelésük van a célvonalukról, gyakran át is lépik azt. A kihívás az, hogy az emberek gyakran többet tudnak másokról, mint magukról. Életvezetési coach-ként segítem ügyfeleimet saját öntudatuk növelésében.

Egyesek számára a siker úgy néz ki, mintha kockáztatnának, regisztrálnának egy társkereső szolgáltatásra, és törekednének az egészséges kapcsolat kialakítására. Mások számára a siker úgy néz ki, mintha a következő lépcsőfokhoz jutnának, amikor rálépnek a karrierjükben.

A lehetőségek korlátlanok.

Hogyan döntheted el, hogy melyik a megfelelő Számodra? Mit értékelsz a legjobban? Mire van szükséged? Hogyan kéred? Mik az erősségeid? Mik a gyengeségeid? Ezek a kérdések az öntudat alapját képezik, és coachként van eszközöm ahhoz, hogy feltárjuk mindezt és növeljem öntudatodat.

Amikor az emberek képesek azonosítani értékeiket, életükhöz igazodó célokat tűzhetnek ki. Számos különféle kutatásból kiderül: azok az emberek, akik rendszeresen tűznek ki célokat személyes és szakmai életükben, boldogabbak és sikeresebbek. Életüket élesebben látva vezérlik.